Er waart een virus rond

Dit is een serieus fantastisch bericht!

Er waart een virus rond! Maar deze keer is het een virus wat je heel graag op wilt lopen. Het heet ACT. Nu bestaat dit al langere tijd maar ik ben hier recent door geïnfecteerd geraakt. Als je het eenmaal in je systeem hebt zitten raak je het niet meer kwijt. Je kunt er dus niet van genezen. Maar geloof mij dat wil je ook niet! In eerste instantie voel je je wat in de war maar dat gevoel verdwijnt redelijk snel. Al snel krijg je door hoe het virus werkt en hoe het door je lijf gaat stromen maar vooral ook in je hoofd!

De volgende symptomen kunnen zich voordoen:

je gaat bewegen (naar je eigen waarden toe), je gaat groeien (in je inzicht in jezelf), je gaat ervan lachen (echt je kunt het niet onderdrukken), je voelt je licht in je hoofd (alsof je een bruistablet in je hoofd hebt), je gaat allerlei dingen doen die je vroeger zo leuk vond (en die je was vergeten), je gaat grenzen verleggen ( ja ik kan het wel)   Maar let op! Het is wel erg verslavend.

Niet te gebruiken bij of als:

Allergie voor nieuwe energie, vreugde en vrienden. Je jezelf niet wilt omarmen. Je wilt doorgaan zoals je altijd deed.

Mocht je in de buurt komen van iemand die drager is* van het virus besef dan dat het zeer besmettelijk is. Soms is een gesprek of het lezen erover (bv in mijn voorgaande blogs) al genoeg om je te infecteren. Mocht dat zo zijn bedank diegene want het kan zomaar een ommekeer zijn in je leven. Een moment waar je lange tijd op hebt gehoopt.

 

Voor een (virtuele injectie) kun je gaan naar: http://www.family-focus.nl/blog/ Of https://how2act.nl/ 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.